Classic Cape Cod: reinvented to knock your socks off! Not a single surface was left untouched. The floor plan was reconfigured & opened to make it what a modern buyer craves with the addition of a laundry and drop zone, main-floor sq footage was repurposed to create an owners’ suite, & unfinished attic space was recaptured to enhance the upper level. Stunningly beautiful granite was selected for the new kitchen, hardwood flrng was installed throughout. The exterior was painted to jazz it up, even a firepit gathering area was built to enhance the half-acre lot (dotted w/ century-old trees). Here you’ll find Village living at it’s most current. Within a walk to schools, on the parade route, with a lot large enough for kids & pets.
This VisualTour is provided by: http://www.JenniferBlandford.com